Thursday, 28 January 2021

SkandaI në Tv Klan: Ndërpritet ceremonia e trëndafilave, Alketa merr live një mesazh që..

 

SkandaI në Tv Klan: Ndërpritet ceremonia e trëndafilave, Alketa merr live një mesazh që..

Mirëpo, këto minuta të marra nga shfaqja e videos bënë një të papritur, pasi minutazhi mbaroi dhe emisioni u mbyll pa asnjë të eleminuar, të paktën publiku nuk arriti ta mësonte..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale.

0 Komentues: