Sunday, 31 January 2021

Jam fiksuar me vjehrrin tim, por ai më…

 

Jam fiksuar me vjehrrin tim, por ai më…

U martova për Luin para gjashtë muajsh, e meqë ai ende është student, ne u vendosëm te babai i tij, Ragipi. Punoj si sekretareshë, ne mënyre që te bëj një ndihmesë financiare, derisa Luii studion dhe punon ne gjysmë orari..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: