Friday, 29 January 2021

Hoxhë Musliu: Babai i Albert Krasniqit ka dhënë 11 ari dhe qindra mijëra euro për xhaminë tonë

 

Albert Krasniqi ndërroi jetë të mërkurën, pasi babai i tij Skenderi e privoj nga jeta në bodrumin e banesës së tij.

Avokati Ramiz Krasniqi deklaroi dje se krejt kjo ishte aksidentale.

Familja dhe shoqëria e njohin Skenderin si bamirës të madh.

Hoxha i xhamisë së Matiqanit, Fadil Musliu thotë se biznesmeni i njohur e ka pasur projekt jetësor ndërtimin e xhamisë.

“Njëherë i ka lëshu 10 ari, pastaj xhamia u bë shumë e madhe dhe muri mbeti në mexhë, pastaj e ka dhënë më shumë se një ari, domethënë dy herë na ka dhënë tokë për xhami.

Na ka ndihmu me material, e qe besa me para shpesherë.

Sa herë jena ngushtu, na ka dhënë edhe pa qenë ne në dijeni”

“Herën e fundit, kishim borxhe dhe kemi ende, veç e di që para një muaji një herë i ka dhënë 6,500 dhe pastaj 10, 000.

Material kemi marrë te ai sa herë nuk kishim, edhe kur e kena pagu e këna bërë me çmim të fabrikës, jo me çmimin real të tregut.

Ka qenë shumë i përkushtuar, njëfarë forme pas projektit të luuftës e ka pas përzemër xhaminë si projekt jetësor” deklaroi Musliu.

0 Komentues: