Sunday, 31 January 2021

E reja nga Divjaka zbuIon Iidhjen e fshehtë, babai bën VEPRlMlN e paimagjinueshëm me vajzën e tij..!!

 

E reja nga Divjaka zbuIon Iidhjen e fshehtë, babai bën VEPRlMlN e paimagjinueshëm me vajzën e tij..!!

Një ngjarje e r ën dë ka ndodhur dy ditë më parë në qytetin e Divjakës. Një 18 vjeç are ka de no ncu ar babain e saj, I cili ka perf un du ar në b.ur g.Vajza e d e non co i atë për d h.un ë dhe kë r.cë n im, sepse i ati i vuri ult im at um që të ndahej nga i dashuri i saj.//.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: