Sunday, 31 January 2021

Dafina Zeqiri ndrron fenë

 

Dafina Zeqiri ndrron fenë

Këngëtarja, e cila ka qenë aktive gjatë vitit 2020 dhe ka vazhduar njëjtë edhe më 2021 në disa fotografi të postuara në Instagram është shfaqur me një kryq në fotot e saj të fundit..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: