Friday, 15 January 2021

Atraksion, Ulqini nënujor

 

“Ulqini ka shumë lloje të peshqve dhe gjallesave të tjera të detit. Gjithashtu ka shumë shkëmbinj të bukur nënujorë, alga e korale, të cilat tash mund të shihen me ndihmën e gjysmë-nëndetëses në dispozicion të turistëve”, thotë Mehdi Karamanaga, marinar dhe pronar i gjysmënëndetëses.
“Nautilus” është e ankoruar në molin e madh të Ulqinit, poshtë kalasë.

0 Komentues: