Saturday, 20 June 2020

Vjosa Osmani terhiqet zvarrë nga LDK ( Video )


Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, të shtunën kishte propozuar që të shkarkohet Vjosa Osmani nga pozita e nënkryetares dhe kryesisë së këtij subjekti politik.

Mustafa, përmes një letre drejtuar Këshillit të Përgjithshëm të partisë, ka kërkuar votimin për shkarkimin e Osmanit por ajo eshte terhequr zvarre nga mbledhja e pergjitheshme e LDK-së.


0 Komentues: