Monday, 15 June 2020

Roberti “nuk e lë të qetë” Norën, shikojeni veprimin e tij drejt saj nga Ulqini


Këngëtari Robert Berisha i është kthyer mbrëmjeve muzikore. Ajo tani ndodhet në Ulqin.

Në një nga kafenetë atje ku po kalonte mbrëmjen këngëtari, është lëshuar kënga “Ana”, projekt ky i Nora Istrefit në bashkëpunim me Gjikon.
E Roberti e ka bërë veprimin e papritur duke e etiketuar Norën në Instagram, mirëpo ajo se çfarë ra në sy është se ai nuk e ka etiketuar edhe Gjikon, shkruan lajm.

Ndryshe, lidhjes së tyre të gjatë e martesës çifti i kanë dhënë fund. Nora dhe Roberti së bashku e kanë një vajë me emrin Renee.

0 Komentues: