Friday, 19 June 2020

Ndryshojnë çmimet e derivateve në Kosovë: Ja sa kushton tani një litër naftë








Derivatet: Edhe pse çmimet e derivateve të naftës në Kosovë ishin të ulëta gjatë pandemisë, ato tashmë kanë shënuar ngritje. Aktualisht në Kosovë çmimi i naftës sillet rreth 0.87 centë, kurse benzina 0.88 centë.

Në Shoqatën e Naftëtarëve kanë deklaruar se çmimet në Berza dhe nga organizata OPC po shënojnë rritje.

0 Komentues: