Sunday, 14 June 2020

Madhësi apo shpejtësi, ne seks ? Ja cfarë preferojnë femrat shqiptare… ( Video )


Ja se cfare preferojne femrat shqiptare tregojn ato ne videon me poshte se cilen e dojne me shume, dhe sigurohuni se i keni dyjat apo njeren qe te ngelet e kenaqur nje femer me ju….

Është folur shpesh për madhësinë e p3nisit apo për shpejtësinë se si duhet përdorur ai gjatë s3ksit, por përgjigjen më të saktë mund ta japin femrat.Por a e dini se çfarë mendojnë për madhësinë e p3nisit femrat shqiptare.

Çfarë duan femrat shqiptare madhësinë apo shpejtësinë, ndiqni videon për të mësuar përgjigjet.

0 Komentues: