Sunday, 14 June 2020

E FUNDIT: Lajm i rëndësishëm në lidhje me hapjen e Aeroportit të Prishtinës


Autoriteti i Aviacionit Civil kërkon hapjen e aeroportit të Prishtinës

Autoriteti i Aviacionit Civil, në koordinim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe në bashkëpunim me institucionet e tjera përgjegjëse janë duke bërë vlerësimet dhe përgatitjet e duhura për hapjen e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës për fluturime ajrore.

“Pritet vlerësimi nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik në lidhje me situatën aktuale shën detësore me COVID-19 dhe në momentin e një rekomandimi poz itiv nga ky Institut, Ministria e Shëndetësisë në koordinim me Ministrinë e Infrastrukturës do t’i propozojnë për vendimmarrje Qeverisë hapjen e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës për fluturime të rregullta.

0 Komentues: