Tuesday, 23 June 2020

Donjeta Kosumi shfaqet e zh veshur ( Video )

Donjeta Kosumi e njohur si ‘Kallashi’ gjithmonë duket zgjedh një metodë që të duket ndryshe nga femrat e tjera.Ajo me paraqitjet tejet provokuese, dhe pozat e nxehta shumë herë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.Aty këtu, Kallashi ndan edhe video të ndryshme me ndjekësit e saj, duke realizuar lëvizje të ndryshme dhe gjithmonë provokative.Në videon e fundit, me muzikë të stilit Indian Kallashi duket më e veçantë si asnjëherë tjetër.

0 Komentues: