Friday, 8 May 2020

Zyrtare Evropa vendos se kur hapen kufijtë...


Evropa: Kufijt e mbyllur deri me 15 qershor

Komisioni Evropian ka ftuar shtetet e BE-së dhe Zvicrës që edhe për 30 ditë ta vazhdojnë kufizimin e përkohshëm për udhëtime në këto shtete.
Kufizimi ka të bëjë për të gjitha udhëtimet e qytetarëve të shteteve të treta

0 Komentues: