Wednesday, 6 May 2020

Zvicër Restorantet do te hapen nga dita e...


Zvicër: 🇨🇭Restorantet dhe tavernat do të hapen përsëri të hënën e ardhshme. Kjo, megjithatë, vetëm në kushte të rrepta: Me përjashtim të familjeve me fëmijë, vetëm katër persona lejohen të ulen në një tryezë. Gjithashtu musafirët duhet të japin emrin dhe numrin e tyre të telefonit📞.


0 Komentues: