Tuesday, 26 May 2020

Urime Maqedonia e Veriut heq keto masa


Hiqet ora policore dhe hapen kafenetë e restorantet, vendosi Qeveria e Maqedonisë

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e mbajtur sot miratoi këto vendime:

– Hiqet ora policore duke filluar nga data 27.05.2020
– Hapja e kafe-bareve, restauranteve me faza duke filluar nga data 28.05.2020

0 Komentues: