Thursday, 7 May 2020

PERSONI NË FOTO TANI ËSHTË POLITIKAN SHUMË I NJOHUR NË KOSOVË (FOTO)


Sot është një nga politikanët më të njohur në Kosovë dhe ka pozitën më të lartë shtetrore.

Besoj e kuptuar se bëhet fjalë për Presidentin e Kosovës Hashim Thaçin.

Në këtë foto Thaçi thuajse nuk ngjanë me atë që është sot, pasi kanë kaluar vite nga dita kur është shkrepur kjo fotografi dhe i pari i shtetit ka evoluar estetikisht.

Në këto fotografi të cilat i ka siguruar gazaeta, Thaçi mendohet të ketë qenë gjatë kohës kur ai ishte në studime.


0 Komentues: