Thursday, 7 May 2020

LAJMI I FUNDIT – Merret vendimi per darsmat ja qka u vendos


Pas paralajmërimeve se këtë verë mund të mos ketë organizime të dasmave e ahengjeve të tjera familjare, për shkak të përhapjes së pandemisë Co ,vid-19, shumë qytetarë janë shprehur të shqetësuar pasi tashmë kanë rezervuar restorantet dhe kanë paguar avanc, për dasmat e tyre ose ahengjet të ndryshme familjare.

Ata kanë paguar shuma nga më të ndryshme avanc nëpër restorante e hotele të Kosovës , por që nuk dihet nëse do t’i marrin mbrapsht ato para nëse merret vendim për anulimin e dasmave dhe ahengjeve. Ja dhe pamjet ne vazhdum shtp nrec, llamat tpshme per vido.

Pas paralajmërimeve se këtë verë mund të mos ketë organizime të dasmave e ahengjeve të tjera familjare, për shkak të përhapjes së pandemisë Co, vid-19, shumë qytetarë janë shprehur të shqetësuar pasi tashmë kanë rezervuar restorantet dhe kanë paguar avanc, për dasmat e tyre ose ahengjet të ndryshme familjare.

0 Komentues: