Saturday, 2 May 2020

‘Kam Shkuar Me 80 Burra Të Martuar’, Kjo Grua Tregon Historitë E Saj S*Ksuale Dhe Jep Këshilla Të Vlefshme Për Jetën

Louise Van Der është 43 vjeç dhe nëna e dy fëmijëve dhe nuk e ka problem të pohojë se ka shkuar me 80 burra të martuar. Vejusha 43 vjeçare pretendon se burrat me të cilët ajo shkon nuk bëjnë se.ks me gratë e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata i tra.dhëtojnë. Gjithashtu thotë se ajo e shijon jetën si t’i vijë dhe nuk pendohet për asgjë sepse fundja po bën atë që dëshiron. ‘Kjo historia e ‘derisa vd.ekja të na ndajë’ nënkupton se monogamia funksionon për të gjithë.

0 Komentues: