Saturday, 2 May 2020

Ja kur mund të hapen kafet e restoranet e dasmave ..

Shoqata e gastronomëve të Kosovës ka takuar sot ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia, me të cilin kanë biseduar lidhur me zvogëlimin e masave dhe hapjen e ngadaltë të bizneseve. Reporteri mëson se në takim është propozuar që kafet e restorantet të mund të hapën më 1 qershor, kurse klubet e natës dhe sallat e dasmave vetëm pas verës.

Kur të hapen kafet dhe restorantet më 1 qershor ato do të punojnë me gjysmë kapaciteti, me gjysmën e tavolianve, të mbahet distanca, të vendosen maskat, të ketë dezinfektues.

0 Komentues: