Saturday, 2 May 2020

Ja Çka Ndodhë Me Veturën Tuaj Nëse Në Vend Të Naftës E Mbushni Me Coca-Cola

Në fillim gjithçka u duk se do të shkonte në rregull, por pas 1 minute ndodhi ajo që nuk pritej. Ata vendosën që që në vend të naftës t’i hedhin makinës Coca-Cola.

Makina fillon humbet fuqi dhe shpejtësi derisa fiket, duke mos arritur të ndizej më. Djemtë e çojnë makinën në servis dhe për ta riparuar dhe mekaniku u kërkon 1500$. Të ishin shqiptarë do u falej ky gabim pasi do kishin rrezikuar duke marrë shkasë nga çmimi i lartë i karburantit në Shqipëri, por të huajve, të cilët e blejnë dhjetëra lekë më lirë se ne nuk u falet.

0 Komentues: