Tuesday, 5 May 2020

Haxhi Hoti mërgata janë të pa dishëm ja kisha ndalu me votu në Kosovë ( Foto )Mërgatës me ligj duhet me ja ndalu të drejtën me votu në Kosovë, mërgata e Kosovës janë njerëz shumë të paditur, nuk mundet me i ditë gjërat njeriu prej TV dhe prej internetit.

Mos përzihi në Kosovë shumë, se në shtëpit e juaja nuk ju vet kush as maraba nuk ju thonë fëmijet e juaj.

Mërgata e Kosovës kur qohen në 4 të mengjesit me punu mendojnë që për Kosovën po qohen me punu, jo për Evropë jeni tuj punu, e jo për Kosovë.

Po ta kishit dashur vendin kaq shumë, ishit ardhur në luftë me luftu për Kosovë!


0 Komentues: