Wednesday, 6 May 2020

E pranon zyrtari i lartë Amerikan Grenell është shkarkuar ?Gjatë ditës së sotme zyrtari i lartë amerikan Dioguardi deklaroi se emisari i larte amerikan Grenell eshte shkarkuar nga kongresi amerikan dhe shtepia e bardhe.
E konfirmon DioGuardi: Grenell është shkarkuar! KOMENTI JUAJ ? 

0 Komentues: