Wednesday, 6 May 2020

E PAPRITUR: Nuk do ta besoni çfarë vendimi merr qeveria e Kosovës


Qeveria e Kosovës merr vendim, do te dënohen me gjobë 500 euro ata qe nuk janë te martuar. Qeveria e Kosoves, ka marr një vendim interesant dukë vendosur qe ti dënoje burrat qe janë me shumë se 30 vjet e qe nuk janë të martuar me gjobë prej 500 euro. Ky ligj pritet qe muajt e ardhshëm të hyn neë fuqi, kjo nga qytetaret ka shkaktuar n.ervozizëm dhe pakënaqësi .


1 comment:

  1. Po.a asht trenu.ky a qaka.me denu njerin pse sumartu.kuku per neve kush pona udh heq

    ReplyDelete