Saturday, 16 May 2020

Askush Si Albin Kurti, Ja çka do të bën të hënën!


Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, do të mbajë një takim online të hënën në Universitetin e Harvardit.Ai do të flas për 100 ditët e para si kryeministër dhe krizën aktuale politike në Kosovë.Kjo ngjarje do të mundësohet përmes platformës online ‘Zoom’ që do të fillojë nga ora 12:00, në Kosovë me orë lokale i bie të fillojë nga ora 18:00.Kjo ngjarje do të moderohet nga Nicholas Burns, Profesor i Praktikës së Diplomacisë dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Shkollën Harvard Kennedy.Ky takim online është sponsorizuar nga Shoqata e Studentëve Shqiptarë në Kolegjin Harvard , Projekti i Ardhmërisë së Diplomacisë dhe Unioni Politik i Harvardit.

0 Komentues: