Thursday, 26 March 2020

Milaim Zeka publikon dokumentin që po ‘trembet’ Albin Kurti: Ja kush e ka shkruar, shihni ‘marrëveshjen e dhimbshme’

Ish-deputeti i Kosovës, Milaim Zeka, e ka publikuar dokumentin apo marrëveshjen që po flasin nga Qeveria e Kosovës për ndarje të Kosovës.
Këtë marrëveshje, kryetari i Partisë Euroatlantike të Kosovës, Milaim Zeka thotë se përpiluar nga shërbimi sekret ruso-serb për të shkaktuar luftë qytetare në Kosovë.
Zeka thotë e bëri publik këtë dokument për me ua mbyllë gojën shumë ‘patriotave shqiptarë’ dhe për të ua mbyll gojën atyre abuzuesëve politik dhe patriotik.

0 Komentues: