Wednesday, 25 March 2020

Deçani nxjerr 400 tigra në rrugë, synon të mbajë njerëzit mbyllur

Deçani duket se po merr masa ekstreme për të mbajtur njerëzit në shtëpi.
Komuna e Deçanit ka vendosur të nxjerrë titigrat e famshëm të Deçanit në rrugë.
Kungulli mëson se janë rreth 400 tigra që do të dalin në rrugë dhe të sigurohen se qytetarët do qëndrojnë në shtëpi.
RRI N’SHPI!


0 Komentues: