Wednesday, 11 December 2019

Shpat Kasapi puthet me ish të dashurën. Kjo këngëtare ishte ish e dashura e tij (VIDEO)

Shpat Kasapi puthet me ish të dashurën “live” në emisionin “Kojshia Show”.
Këngëtarja Ardiana Dili ka pohuar se ka qenë ish e dashura e Shpat Kasapit duke mos hezituar dhe të puthet “live” me të!
Ndryshe ju mun qe ta shikoni emisionin me poshte ku Shpat Kasapit dhe Ardiana Dilit i behen  disa pyetje rreth lidhjes se  tyre.

0 Komentues: