Sunday, 15 December 2019

Ky është Bruce Lee i Kosovës, ka shkathtësi të pabesueshme (VIDEO)

Kadri Binaku nga Koshtova e Mitrovicës, gjithë jetën është munduar të duket sikur Bruce Lee.

Binaku nuk i ka ndalur asnjëherë stërvitjet dhe i ka përvetësuar aq mirë pajisjet e arteve marciale sa që nuk ka frikë nga lëndimet.

Por atij i ka mbet merak që nuk ka mundur t’i tregoj aftësitë një publiku më të gjerë.

0 Komentues: