Monday, 4 November 2019

Vetë do të bëhet kryeministër, por ja ku i punon vëllau Albin Kurtit

Këta janë dy vëllezërit e Albin Kurtit.

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti, shumë pak ose pothuajse hiç mund të shohim që ekspozon gjëra nga jeta private.
Deri më tani përveç bashkëshortes dhe vajzës nuk kemi parë ndonjë anëtare të familjes së tij , të cilët i ka publikuar nëpër rrjete sociale.

Kurti ka dy vëllezër, Arianit dhe Taulant Kurtin.

Arianit Kurti karrierën e tij e pati në Suedi në shkencat kompjuterike, ku gjithashtu është si asistent profesor në një nga fakultetet suedeze, ndërsa Taulant Kurtin mund ta njihni nga debati i një mosmarrëveshje me LDK-në në vitin 2014, në vendvotimin ku ai ishte kryesues.

0 Komentues: