Sunday, 3 November 2019

Ska pajtim mes LDK-së e VV-së – Çka do të ndodh tash?

​Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje ende nuk janë dakorduar në tërësi për programin ekonomik në qeverisjen e ardhshme, pasi për dy premtimet e dhëna nga VV në fushatën zgjedhore, Fondin Sovran dhe për projektet energjetike, ende nuk është arrit dakordimi me LDK-në, edhe pse ka pasur diskutime maratonike. Kështu ka deklaruar ish kandidati për kryeministër dhe ish-ministri i Financave, Avdullah Hoti me p’oshtë shihni deklaraten e tij.

0 Komentues: