Sunday, 3 November 2019

Ketu mund t’i gjeni vajzat ne Kosove per 10 euro ato vijne ne Motel
Këtë mund ta cilësojmë edhe si një lloj protitucioni në rrjet, ku ndoshta është një tutor që menaxhon adresën e Facebook-ut, gjen klientët dhe më pas dërgon vajzat për të kryer punën e për të bërë pagesën, Por edhe tek rrethi ne Prishtine mbas ores 2 te nates mund t’i gjeni vajzat por ketu kemi edhe numrin por per ta pare numrin shikoni me poshte.

Nuk mund shfaqet numri pershkak qe ka rezervime bej refresh ose hyr perseri me vone.

0 Komentues: