Wednesday, 4 September 2019

Zoti i madh mi ndegjoi lutjet, me fali nje djal ne 6 te mengjesit pas 13 vitesh martes


Un quhem Albatrit dhe jam martuar me nusen time para 13 vitesh kemi tentuar ne shume spitale kemi shkuar ne shume vende te botes dhe me ne fund zoti i madh me fali nje djal te cilin e quajta Muhamed si Muhamedi a.s.

Kush me uron zoti i dhashte ate qe i mungon.

0 Komentues: