Thursday, 9 May 2019

A mund ta vëreni leopardin e borës? E vështirë, sepse ai është kamufluar aq mirë!

Në pamje të parë, kjo fotografi duket të tregojë një hapësirë shkëmbore të mbuluar me borë.

Por diku në shkëmbinj, gjendet një leopard, i kamufluar në mesin e të çarave që fshihet në një vend të thjeshtë.
Dhe një kamuflim të tillë më të lehtë e bën leshi i ti që ngjan shumë me ngjyrën e shkëmbinjve në Himalajet në Indinë Veriore.

Siç bëhet e ditur, ka qenë Saurabh Desai, 38 vjeç, një fotograf i kafshëve të egra nga qyteti Surat i Gujarat të Indisë ai që kapi pamjen e leopardit të borës, më parë këtë vit.

0 Komentues: