Sunday, 10 March 2019

Kida zbërthen këmishën dhe vë në pah barkun e sheshtë

Kida ka realizuar fotosesion të ri, në të cilin edhe kësaj radhe erdhi joshëse.

Kida ka publikuar disa imazhe nga fotosesioni i ri, ku shfaqet e veshur me një palë xhinse dhe këmishë të bardhë.

Ajo pozoi me këmishën e zbërthyer, ndërsa kishte vënë në pah belin e sheshtë, në të katër fotografitë.

Kujtojmë që pas mbarimit të kontratës në “On Records”, këngëtarja po punon rreth realizimit të këngëve të reja.


0 Komentues: